pixel vdb
Vorige deelnemer
MAZE Voices (NL)
Volgende deelnemer
Marinierskapel der Koninklijke Marine (NL)

Een van de hoofdacts is het USAF Honor Guard Drill Team (USA). Dit wereldberoemde team geeft een zeer indrukwekkend optreden met talloze adembenemende geweer exercities zoals alleen Amerikaanse militairen dat kunnen.

Met behoud van het erfgoed van de luchtmacht en als gezicht van de luchtmacht, staat het Drill Team bekend om zijn precisie. In alles wat ze doen belichaamt het Drill Team de integriteit, discipline, teamwerk en professionaliteit van elke vlieger en elke luchtmachtmissie.

Een standaard USAF Drill Team-optreden omvat een professioneel gechoreografeerde reeks spectaculaire geweer exercities, nauwkeurige worpen, complexe wapenwisselingen en een wandeling door een tunnel van werpende wapens.

Het Drill Team biedt ook een ongelooflijke prestatie van vier personen, gecentreerd rond een stationaire drill-commandant, geflankeerd door vier teamleden die tegelijkertijd hun 11-pond wapens over en rond de commandant werpen en een reeks oefeningen uitvoeren die ongeëvenaard is door enige ander militair team.

Door de jaren heen heeft het Drill Team samengewerkt met de Air Force Recruiting Service door op honderden locaties aanwezig te zijn. Het team toert langs verschillende luchtmachtbases en gemeenschapsevenementen over de hele wereld, en geeft optredens voor duizenden toeschouwers die Washington, D.C. bezoeken.

USAF Honor Guard Drill Team (USA)

Een van de hoofdacts is het USAF Honor Guard Drill Team (USA). Dit wereldberoemde team geeft een zeer indrukwekkend optreden met talloze adembenemende geweer exercities zoals alleen Amerikaanse militairen dat…

Deel dit bericht