pixel vdb
Vorige deelnemer
The Royal Danish Life-guards Corps of Drums & Guard of Honour

Een dansschool waar veel aandacht besteed wordt aan de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen & jongeren.

Een ontmoetingsplaats waar bekwame enthousiaste vakdocenten garant staan voor lessen die niet enkel gericht zijn op de kwaliteit van de dans, maar ook op de artistieke ontplooiing van elke leerling individueel.

Onze doelstelling is leuke en degelijke danslessen garanderen waar kwaliteit, plezier, persoonlijke begeleiding en sociaal contact centraal staan.

Binnen deze doelstelling is het zeer belangrijk ervoor te zorgen dat de leerlingen in zichzelf geloven en zich bewust worden van het feit dat de non verbale taal een van de sterkste middelen is om te communiceren. Dans kan jongeren zelfverzekerder maken. Door te dansen ontdekken ze hun eigen lichaam en ontwikkelen ze doorzettingsvermogen waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen. Elementen die ook in het dagelijks leven van pas zullen komen.

Om al deze doelstellingen te realiseren hebben we: Een team met bekwame vakspecialisten. Docenten die kunnen zorgen voor een kwaliteitsvolle pedagogische begeleiding binnen hun bepaalde dansdiscipline. Enthousiaste docenten, die cultuur kunnen begrijpen en respecteren. Docenten die origineel zijn en hun eigen identiteit in hun bewegingen tot uiting laten komen. Een gevarieerd rooster met verschillende dansdisciplines die opgesplitst worden in lessen voor verschillende leeftijdsgroepen en/of niveaus.

We bieden lessen voor amateurs maar hebben ook aangepaste programma’s voor semi-professionals en professionals. In de lessen ligt de nadruk naast plezier op kwaliteit, waarbij verschillende elementen centraal staan, zoals coördinatie, stijl, ritme, muzikaliteit, conditie, flow, presentatie, lichaamsbeheersing en zelfvertrouwen. Kinderen die een professionele dansopleiding beogen kunnen speciale begeleiding en advies krijgen. In het verleden zijn al verscheidene leerlingen aangenomen aan dans vakopleidingen.

We bieden danslessen vanaf de peuterleeftijd en hebben ook volwassen dans & sport lessen in ons aanbod.

Tevens zijn wij in te huren voor workshops, kinderfeestjes, bruiloften, shows, bedrijfsfeesten etc.

Wij hebben een breed bestand aan professionele choreografen, dansers, danseressen & docenten met specialismes in verschillende dansstijlen.

  1. Home
  2. Deelnemers
  3. 2023
  4. Fabia Dance Center

Fabia Dance Center

Fabia Dance Center is een dansschool waar iedereen terecht kan voor danslessen.

Land van Herkomst: Nederland
Vestigingsplaats: Nieuwerkerk a/d IJssel
https://www.fabiadancecenter.com/

Deel dit bericht

Menu