pixel vdb
Jong Holland jr
Vorige deelnemer
Jong Euroband Rotterdam
Volgende deelnemer
Jong Excelsior Delft

Gezelligheid, lol en vriendschap. Dat is waar Showband Jong Holland Junioren voor staat. Dit doen zij door samen te werken aan hun muziek, dans en show!

Deze enthousiaste groep zet zich iedere week weer in om met zijn allen gezellige repetities te hebben, om vervolgens een leuk product neer te kunnen zetten.
Momenteel is Showband Jong Holland junioren nog een klein corps, met veel jonge leden. Er word achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe opbouw, om er voor te kunnen zorgen dat het corps nog groter gaat worden, en wij nog meer kinderen kunnen laten meegenieten van deze geweldige hobby!

Dit proberen wij door onder andere ieder half jaar een nieuwe groep Music Kids te laten starten. Bij de Music Kids kunnen kinderen vanaf 6 jaar, voor 9 weken lang een gratis korte muziek- en dansopleiding volgen, om zo de sfeer te kunnen proeven, en te kunnen kennismaken met verschillende blaas- en slagwerkinstrumenten, en de attributen van de colorguard.

Na deze 9 weken kunnen de kinderen de keuze maken of zij door willen gaan als leerling voor de junioren, en zo ja, welke richting zij op willen!

Momenteel speelt Showband Jong Holland Junioren een variatie van verschillende nummers in hun show. Zij spelen voor u, Fireworks van Katy Perry, Shut up and dance van Walk the moon, en uit de bekende film ‘the Greatest Showman’ spelen zij een combinatie van Never enough, en From now on.

De kinderen zijn erg enthousiast om deze nummers ten gehore te mogen brengen, en wij hopen dat u net zo enthousiast zult zijn als hen na het horen en zien van hun show!

  1. Home
  2. Deelnemers
  3. Jeugd
  4. Jong Holland Junioren Zwijndrecht

Jong Holland Junioren Zwijndrecht

vrijdag 9 september 2022 – 19.10 uur

Land van Herkomst: Nederland
Vestigingsplaats: Zwijndrecht
Soort orkest: jeugdorkest
https://www.jongholland.nl/junioren/

Deel dit bericht

Menu