pixel vdb
Vorige deelnemer
Jeugdkorps Crescendo Opende
Volgende deelnemer
Jong Irene Ede

Ontdek het Jeugdkorps Showband Urk – een dynamisch muziekkorps dat bruist van jong talent! Onze leden, tussen 10 en 16 jaar oud, vermaken het publiek met hun unieke Es/Des instrumentarium. Sinds onze oprichting in 1996 hebben we onvergetelijke muzikale ervaringen opgedaan en zijn we steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen om de jeugd te laten ontwikkelen.

 

Elke donderdag komen we samen in ons sfeervolle clubgebouw “de Tamboerijn” te Urk om te repeteren en onze vaardigheden te verfijnen. Onder leiding van Tamboer-maitre, Annika Kapitein, hebben we afgelopen seizoen gewerkt aan een mooie veldshow die we graag aan u laten zien. We streven ernaar om naast typische Es/Des nummers ook bekende en hedendaagse nummers aan het repertoire toe te voegen, zoals We Are Family en Party Rock.

 

Enthousiasme en een strakke exercitie, afgewisseld met speelse elementen in muziek en choreografie, zijn en blijven een belangrijk kenmerk van Showband Urk. De optredens waaraan het Jeugdkorps deelneemt zijn onder andere taptoes, straatparades en bloemencorso’s. Het Jeugdkorps kan met haar verschillende straatshowtjes een geheel eigen inbreng geven aan een evenement. Het vlotte tempo van de muziek zorgen ervoor dat ieder optreden weer een uitdaging wordt.

Jeugd Showband Urk

Zaterdag 30 september – 13:35 uur

Land van Herkomst: Nederland
Vestigingsplaats: Urk
Soort orkest: Jeugdband
https://www.showbandurk.nl/jeugdkorps

Deel dit bericht