pixel vdb
Vorige deelnemer
Jong Excelsior Delft
Volgende deelnemer
Jeugd Rijnmondband Schiedam

Showband Jong Holland Junioren bestaat uit een groep enthousiaste kinderen en tieners, die er ontzettend veel plezier in hebben om met elkaar muziek en show te maken!

Wij staan voor lol, gezelligheid en vriendschap, en proberen dit in al onze trainingen en optredens naar voren te brengen. Er word hard door iedereen gewerkt aan mooie resultaten, maar wij hebben hier vooral veel plezier in met elkaar!

Dit jaar zijn wij met onze junioren na een aantal jaren weer gestart met een nieuw show programma, welke met veel enthousiasme is ontvangen, namelijk ‘the Greatest Show’.

In deze show vertellen zij u het verhaal van een circus directeur die het momenteel zwaar heet met zijn circus en diens artiesten. Om er een nieuw succes van te maken zal hij moeten ontdekken waar een ieders talent ligt, hoe hij hen deze kan laten benutten, welke artiest is klaar voor een grotere spotlight? Samen met de artiesten zal de directeur op zoek gaan naar de beste manier om het circus weer op te bouwen, en dit alles word begeleid door de muziek uit de film ‘the Greatest Showman’!

Showband Jong Holland Junioren kan niet wachten om hun show weer te mogen laten zien tijdens Taptoe Ahoy!

Jong Holland Junioren Zwijndrecht

Vrijdag 29 september – 19.25 uur

Land van Herkomst: Nederland
Vestigingsplaats: Zwijndrecht
Soort orkest: jeugdorkest
https://www.jongholland.nl/junioren/

Deel dit bericht