Informatie voor veteranen

De Stichting Nationale Taptoe organiseert tijdens de Nationale Taptoe al vele jaren een speciale veteranenvoorstelling, met voorafgaand een ontvangst voor veteranen en dienstslachtoffers van Defensie en Politie. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle traditie, getuige de jaarlijkse opkomst van 2500-3000 deelnemers.

Informatie voor veteranen

Ook dit jaar zetten wij de traditie voort. Maar, zoals u in het nieuwsbericht op deze website kunt lezen, zijn de omstandigheden dit jaar anders dan voorgaande jaren in Rotterdam AHOY. Dit jaar zijn wij te gast op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

De tribunecapaciteit moest worden aangepast en deze bedraagt nu 1.200 bezoekers per voorstelling. Gelukkig hebben wij kans gezien om niet één, maar twee veteranenontvangsten te organiseren, waardoor we in totaal 2400 veteranen kunnen ontvangen.

Als gevolg hiervan vraagt dit ook om enige aanpassing van u, te weten:

  • Om er zeker van te zijn dat u tijdens de ontvangst die (oud) collega’s treft, die u weer graag wilt ontmoeten, is het van belang dat u, voordat u tickets bestelt, de gewenste datum met hen afstemt.
  • Het programma van 23 augustus wijkt af ten opzichte van het programma op 24 augustus. U kunt op de programmapagina van deze website zien, welke orkesten op welke dag optreden.

De twee veteranenontvangsten zijn op: 

Maandag 23 augustus 2021

Aanvang ontvangst: 12.00 uur
Aanvang voorstelling: 14.30 uur
Einde voorstelling: 16.00 uur

Dinsdag 24 augustus 2021

Aanvang ontvangst: 12.00 uur
Aanvang voorstelling: 14.30 uur
Einde voorstelling: 16.00 uur

De prijzen voor de ontvangst en de voorstelling zijn:

Voor veteranen € 17,00 (per persoon) *
Voor hun partner, begeleider of
1 introducé
€ 17,00 (per persoon) *

Daarnaast mag iedere veteraan maximaal nog twee extra introducés meenemen:

Per introducé/begeleider € 32,00 (per persoon) *

* De prijzen zijn inclusief € 2,00 servicekosten, koffie/thee bij de ontvangst en een broodjeslunch.
Dieetwensen kunt u doorgeven tot uiterlijk 1 augustus via: info@nationaletaptoe.nl

Parkeren:

U kunt parkeren op het parkeerterrein Far East (wordt bewijzerd) waarna u per pendelbus naar het Nationale Militair Museum wordt vervoerd. De kosten voor het parkeren en de pendelbus bedragen samen € 14,00  per auto ongeacht aantal inzittenden.

Openbaar vervoer:

Komt u met het openbaar vervoer, dan stapt u uit op station Amersfoort Centraal. Vanaf het station wordt u met een pendelbus vervoerd naar het Nationaal Militair Museum. De prijs van de pendelbus bedraagt voor een retour € 7,50 per persoon.

Reserveren:

U kunt kaarten reserveren via onze website of telefonisch bij de Nationale Theaterkassa 0900 9203 (dagelijks van 10.00 uur tot 15.00 uur / 0,45 c/pm)

Attentie: houdt u rekening met het volgende:

  • Alle activiteiten vinden buiten plaats. Wel zijn de tribunes en de ontvangstruimte overdekt.
  • Tijdens de kaartcontrole kan u worden gevraagd om uw veteranenpas/ dienstslachtofferpas te tonen.
  • Wij gaan er van uit dat de basismaatregelen, zoals de 1,5 meter afstand en het dragen van mondmaskers, medio augustus zullen zijn opgeheven. Wel is het dan mogelijk dat toegang alleen kan worden verkregen op vertoon van een vaccinatiebewijs of het bewijs van een negatieve COVID-19 test. Informatie daarover zullen wij tijdig op deze website plaatsen.
  • Mocht de Nationale Taptoe door nieuwe ontwikkelingen of door het niet zijn opgeheven van de basismaatregelen toch niet kunnen doorgaan, dan krijgt u uw geld terug.

Het adres waar de Nationale Taptoe wordt gehouden:

Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest

RESERVEREN

U kunt kaarten reserveren via onze website, of telefonisch bij de Nationale Theaterkassa 0900 9203 (dagelijks van 10.00 uur tot 15.00 uur / 0,45 c/pm)

Menu