pixel vdb

Marchingband Matters

Voorheen Nationale Taptoe Jeugdmanifestatie

Marchingband Matters 2024

 

De voorbereidingen voor de Nationale Taptoe 2024 zijn in volle gang en daar hoort traditiegetrouw ook het programmaonderdeel Marchingband Matters bij.

Jeugdkorpsen worden in de gelegenheid gesteld om zich, in competitieverband, aan het publiek te presenteren. De jeugdkorpsen kunnen kiezen voor een show- of marsoptreden (deelname aan maximaal 1 onderdeel). Als beloning mogen de deelnemende leden de voorstelling gratis bijwonen. Ook is er een prijs voor de beste tambour-maître/drum major.

De Nationale Taptoe vindt plaats in Rotterdam Ahoy van vrijdag 27 september tot en met zondag 29 september 2024. In totaal is er plaats voor max.12 korpsen, verdeeld over 4 voorstellingen (vrijdagavond, zaterdagmiddag of -avond en zondagmiddag) uitgaande van max. drie jeugdkorpsen per voorstelling.
De avondvoorstelling begint om 20.00 uur en de middagvoorstelling om 14.00 uur. Marchingband Matters begint ongeveer 1 uur voor aanvang van de voorstelling, afhankelijk van de tijdsduur van de optredens.

Ook in 2024 stelt de Stichting Nationale Taptoe 2 kaarten per spelend lid voor rang 2 tegen gereduceerd tarief beschikbaar.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Verdere info bij de projectcoördinator Irma de Bok-van Gelder, e-mail: i.vangelder@nationaletaptoe.nl