pixel vdb

Nieuws

Wij houden u via onze website en sociale media graag op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot de Nationale Taptoe.

Optreden ‘Band of the Irish Guards’ geannuleerd

Het programma 2022 heeft als motto “cheers!”. Daarmee wil de Stichting Nationale Taptoe de bijzondere en innige relatie tussen de vorstenhuizen van Nederland en het Verenigd Koninkrijk, vroeger en nu, benadrukken. Een verbondenheid, die op een aantal momenten in de Taptoe tot uiting zal komen. Daartoe was ook nadrukkelijk het optreden geprogrammeerd van de Band of the Irish Guards.

Vanwege het overlijden van de Britse vorstin, hebben de bandleden hun verblijf na de generale repetitie van afgelopen donderdag begrijpelijkerwijs moeten afbreken.

De Stichting Nationale Taptoe vertrouwt op uw begrip voor de gevolgen voor het Britse orkest en voor de Taptoe organisatie van deze situatie van overmacht.

Tamboer-maitre Clinic op zaterdag 10 september 2022 geannuleerd

Om dezelfde reden als in bovenstaand bericht, heeft de Stichting Nationale Taptoe helaas moeten besluiten ook de Tamboer-maitre clinic te annuleren.

De Tamboer-maitre clinic wordt dit jaar gepresenteerd door Drum Major Gareth Chambers. Hij is Senior Drum Major Household Division en zit aan de wereldtop als het gaat om het groot ceremonieel in Groot-Brittannië.

We gaan stevig aan de slag met 3 uur praktijklessen. Tussen de tribunes van het sportpaleis hebben we daarvoor voldoende ruimte. Met stok en in tenue doen we de praktijk na. Na deze training zal je je rol als TM beter invullen, zowel technisch als vanuit je persoonlijkheid. Tussendoor is er ook tijd voor ontspanning met een mooie Britse anekdote.

Je bent met vele collega’s. Waar je normaal de enige bent ontmoet je nu collega’s met wie je ervaringen kan delen. We eindigen de clinic met een lunch en je ontvangt een certificaat van deelname. Na de lunch bezoek je de Nationale Taptoe waar je Gareth Chambers in actie zal zien. Programma zie www.nationaletaptoe.nl

Programma

  • 09:00 binnenkomst met koffie/thee
  • 09:30 cursus deel 1
  • 11:00 pauze, groepsfoto
  • 11:15 cursus deel 2
  • 12:45 lunch en Certificaatuitreiking
  • 15:00 – 17:30 Matinee voorstelling Nationale Taptoe

Er is plek voor maximaal 32 deelnemers.
Klik op de “deelname knop” rechts voor meer informatie en om aan te melden.

Meedoen?

Meedoen met deze clinic? Meld je aan voor deelname!

Vragen over toegangskaarten

Voor alle vragen over toegangskaarten (ook over kaarten van 2020) kunt u telefonisch contact opnemen met de Nationale Theaterkassa.
Zij zijn dagelijks tussen 10.00 uur en 15.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0900-9203 (€0,45/pm).

Wijziging aanvangstijd middagvoorstelling:

De aanvangstijd voor de middagvoorstellingen van de Nationale Taptoe 2022 is gewijzigd van 14.00 uur
naar 15.00 uur.
Iedereen die kaarten heeft gekocht voor de voorstelling op zaterdagmiddag 10 september of zondagmiddag
11 september ontvangt bericht van de Nationale Theaterkassa. Tevens ontvangt u van hen nieuwe toegangskaarten.

COVID-19 maatregelen

Met ingang van 23 maart 2022 zijn alle COVID-19 maatregelen opgeheven. Dat betekent dat er tijdens de Nationale Taptoe 2022 in Ahoy geen beperkingen meer van toepassing zullen zijn. Mocht hier alsnog verandering in optreden, dan zullen wij u daar, zowel via de Nationale Theater Kassa als via deze website, op de hoogte stellen.

Menu